black ribbon
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • 한국어 ‎(ko)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      닫기
      검색 입력 전환
    • KKU Login | Social Login
    Course Sections
    Course Specific Links
    Universal Links
    TE027721 :: Instruments
    홈
    캘린더
    메인 콘텐츠로 건너뛰기

    TE027721 :: หลักการและการใช้เครื่องมือทางเทคโนโลยีชีวภาพ

    1. 홈
    2. 강좌
    3. Pending Courses
    4. TE027721 :: Instruments
    5. 등록 조건

    Course Overview

    Price FREE
    Enrol Now
    Last Updated On 2018년 July 13일
    • 10 Students Enrolled
    • 20 Downloadable Resources

    Course Content

    • Start Date: 18/07/13
    • Category: Pending Courses

    공통

    • AnnouncementsAnnouncements

    ความรู้พื้นฐานในเครื่องมือวิทยาศาสตร์ (Basic Knowledge in Scientific Instruments)

    • Basic Knowledge in Scientific InstrumentsBasic Knowledge in Scientific Instruments
    • ความรู้พื้นฐานในเครื่องมือวิทยาศาสตร์ ความรู้พื้นฐานในเครื่องมือวิทยาศาสตร์

    ความรู้พื้นฐานเกี่ยวกับอิเล็กทรอนิกส์ และระบบไฟฟ้า (Basic Knowledge in Electronics and Electricity)

    • Basic Knowledge in Electronics and ElectricityBasic Knowledge in Electronics and Electricity

    พีเอชและบัฟเพอร์ (pH and Buffers)

    • pH MeterpH Meter

    เครื่องชั่ง (Balance)

    • BalanceBalance

    ปิเปตและปิเปตอัตโนมัติ (Pipette and Autopipette)

    • Pipette and AutopipettePipette and Autopipette

    เทคนิคการใช้กล้องจุลทรรศน์ (Microscopic Techniques)

    • MicroscopeMicroscope

    เทคนิคการปั่นเหวี่ยง (Centrifugation Techniques)

    • centrifugation techniquescentrifugation techniques

    ตู้อบลมร้อนและตู้บ่ม (Hot air Oven and Incubator)

    • ็Hot air oven & Incubator็Hot air oven & Incubator

    เครื่องทำความสะอาดด้วยคลื่นความถี่สูง (Ultrasonic Cleaner)

    • Ultrasonic ClearnerUltrasonic Clearner

    ระบบทำน้ำบริสุทธิ์ (Water Purification System)

    • Water Purification SystemWater Purification System

    ระบบหล่อเย็น (Cooling System)

    • cooling systemcooling system

    ระบบกรองอากาศ (Air Filter System)

    • air filter systemair filter system

    เทคนิคการวิเคราะห์เอนไซม์ (Enzymatic Assay Techniques)

    • Enzyme assay tech.Enzyme assay tech.

    เทคนิคโครมาโตกราฟี (Chomatographic Techniques)

    • Chromatographic TechniquesChromatographic Techniques

    เทคนิคอิเล็กโทรโฟรีซิส (Electrophoretic Techniques)

    • Electrophoresis: DNA GelElectrophoresis: DNA Gel
    • Electrophoresis: Protein GelElectrophoresis: Protein Gel
    • Moving glycineMoving glycine

    เทคนิคอณูชีววิทยา (Molecularbiology Techniques)

    • Molecular TechniqueMolecular Technique

    เทคนิคสเปคโทรสคอพพิค (Spectroscopic Techniques)

    • Spectroscopic TechniqueSpectroscopic Technique

    เทคนิคภูมิคุ้มกันวิทยา (Immumological Techniques)

    เทคนิคการเพาะเลี้ยงเซลล์ (Cell Culture Techniques)

    About the Instructor

    Picture of วิชัย ลีลาวัชรมาศ
    • 39 Students
    • 8 Courses

    วิชัย ลีลาวัชรมาศ

    3409900021330

    วิชัย ลีลาวัชรมาศ
    Show More >>

    등록 조건

    TE027721 :: หลักการและการใช้เครื่องมือทางเทคโนโลยีชีวภาพ

    • Teacher: วิชัย ลีลาวัชรมาศ
    • Teacher: ผศ.คณิต วิชิตพันธุ์
    • Teacher: รศ.จิรวรรณ อภิรักษากร
    • Teacher: ศ.อลิศรา เรืองแสง
    • Teacher: ศ.พัฒนา เหล่าไพบูลย์
    • Teacher: ศ.ลักขณา เหล่าไพบูลย์
    Skill Level: Beginner
    손님자격으로는 이 강좌에 접속할 수 없습니다. 로그인 해 주시기 바랍니다.
    Price FREE
    Enrol Now
    Last Updated On 2018년 July 13일
    • 10 Students Enrolled
    • 20 Downloadable Resources

      Course Features

    • Lectures20
    • Start Date13 Jul 2018
    • Skill level Beginner
    • Language English
    • Assessments Yes

    Tags

    No Tags.

    Follow Us

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • 한국어 ‎(ko)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    손님 계정으로 접속 (로그인)
    Data retention summary
    Get the mobile app
    Policies