KKU e-Learning
サイドパネル
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
日本語 (ja)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
検索
閉じる
検索
検索入力に切り替える
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
IS 133502-68
Home
カレンダー
メインコンテンツへスキップする
IS133502 :: การควบคุมคุณภาพอาหาร (2/68)
Home
コース
Nongkai Campus
Food Technology and Innovation
IS 133502-68
登録オプション
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2025年 11月 17日
7 Students Enrolled
Course Content
Start Date: 25/11/14
Category:
Food Technology and Innovation
General
Announcements
Section 1
Aj กฤษดา
Aj บังอร
Aj นิภาพร
Aj ณชยุต
Aj สุทธิลักษณ์
About the Instructor
49 Students
3 Courses
สุทธิลักษณ์ ขวัญไตรรัตน์
ksutth
สุทธิลักษณ์ ขวัญไตรรัตน์
Show More >>
登録オプション
IS133502 :: การควบคุมคุณภาพอาหาร (2/68)
Teacher:
ผศ.สุทธิลักษณ์ ขวัญไตรรัตน์
Teacher:
กฤษดา ค้าเจริญ
Teacher:
อ.ณชยุต จันท์โชติกุล
Teacher:
รศ.นิภาพร ทวีจันทร์
Teacher:
รศ.บังอร เหมัง
Skill Level
:
Beginner
このコースにゲストはアクセスできません。ログインしてください。
続ける
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2025年 11月 17日
7 Students Enrolled
Course Features
Lectures
7
Start Date
2025年 11月 14日
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.