KKU e-Learning
Panneau latéral
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
Français (fr)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Rechercher
Fermer
Rechercher
Activer/désactiver la saisie de recherche
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
TE 037 101 ::Research Methodology in Food Technology and Innovation
Accueil
Calendrier
Passer au contenu principal
TE 037 101 :: ระเบียบวิธีวิจัยทางเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม
Accueil
Cours
Science & Technology
Technology
Food Technology
TE 037 101 ::Research Methodology in Food Technology and Innovation
Options d'inscription
Aperçu du cours
ระเบียบวิธีวิจัยทางด้านเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม
Prix
LIBRE
Inscrivez-vous maintenant
Dernière mise à jour le 14 November 2023
4 Étudiant inscrits
30 Ressource téléchargeables
Le contenu des cours
Date de début: 2 Aug 20
Catégorie:
Food Technology
Généralités
ข่าวและประกาศ
Course syllabus
Course syllabus 2023
Chapter 1
proposal and excercise
Inter student proposal
Thai_student proposal
Chapter 1
Checking list of research proposal
Self-study and etc.
Other link for self-study
Chapter 1: Research project establishment, research project writing and report
เกณฑ์การประเมินโครงการ
เกณฑ์การพิจารณาโครงการ
เทคนิคการเขียนข้อเสนอโครงการ
Chapter 5 : เทคนิคการวิเคราะห์ตัวแปรหลายตัวและการประยุกต์ใช้การวิจัย
Chapter 5 Multivariate Analysis
ตัวอย่างการวิเคราะห์สถิติด้วยเทคนิค Correspondence Analysis
การใช้โปรแกรมในการวิเคราะห์ CA ด้วย SPSS
ข้อมูลดิบ
Principle Component Analysis
FA
MVA
PCA concept
MVA practise
Factor analysis-PCA
PCA software programm
PCA concept-Thai ver.
Chapter 2 : Tool and data collections method, and sampling design
Data type
Excercise
Ranking platform
Stat book
stat book
Stat Table
Cluster Analysis
Eng Theory
Thai Theory
Paper 1
Paper 2
À propos de l'instructeur
460 Élèves
19 Cours
อัมพร แซ่เอียว
sampor
อัมพร แซ่เอียว
Interested In:
Food Product Development
Marketing Research
Sensory Evaluation of Food
Options d'inscription
TE 037 101 :: ระเบียบวิธีวิจัยทางเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม
ระเบียบวิธีวิจัยทางด้านเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม
Teacher:
ผศ.อัมพร แซ่เอียว
Skill Level
:
Beginner
Les visiteurs anonymes ne peuvent pas accéder à ce cours. Veuillez vous connecter.
Continuer
Prix
LIBRE
Inscrivez-vous maintenant
Dernière mise à jour le 14 November 2023
4 Étudiant inscrits
30 Ressource téléchargeables
Caractéristiques du cours
Conférences
8
Date de début
2 Aug 2020
Niveau de compétence
Débutant
Langue
English
Évaluations
Yes
Balise
Pas de balises.