KKU e-Learning
183202 :: คุณสมบัติทางชีวเคมีของวัสดุหลังการเก็บเกี่ยว (Biochemical Properties of Postharvest Materials)
0%
Previous
Course data
General
News forum
ผลการประเมิน
Topic 1
Ch 01 ธัญพืช
Ch_01_Harvesting and Drying
Topic 2
การเก็บเกี่ยว การลดความชื้นและการเก็บรักษาเมล็ดพืช
Next
KKU e-Learning
Side panel
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
English (en)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Search
Close
Search
Toggle search input
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
183202
Home
Calendar
Skip to main content
Course info
Home
Courses
Science & Technology
Engineering
Agricultural Engineering
183202
Summary
183202 :: คุณสมบัติทางชีวเคมีของวัสดุหลังการเก็บเกี่ยว (Biochemical Properties of Postharvest Materials)
Natural, compositional, structural and biochemical properties relating to color, odor, flavor and texture of post harvest materials, with particular reference to grain, cereal, legume, fruit, vegetable, meat and other dairy products.
Teacher:
รศ.สมชาย ชวนอุดม
Skill Level
:
Beginner