KKU e-Learning
183202 :: คุณสมบัติทางชีวเคมีของวัสดุหลังการเก็บเกี่ยว (Biochemical Properties of Postharvest Materials)
0%
Previous
Course data
Umum
News forum
ผลการประเมิน
Topik 1
Ch 01 ธัญพืช
Ch_01_Harvesting and Drying
Topik 2
การเก็บเกี่ยว การลดความชื้นและการเก็บรักษาเมล็ดพืช
Next
KKU e-Learning
Panel samping
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
Bahasa Indonesia (id)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Cari
Tutup
Cari
Alihkan input pencarian
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
183202
Beranda
Kalender
Lewati ke konten utama
Info kursus
Beranda
Kursus
Science & Technology
Engineering
Agricultural Engineering
183202
Ringkasan
183202 :: คุณสมบัติทางชีวเคมีของวัสดุหลังการเก็บเกี่ยว (Biochemical Properties of Postharvest Materials)
Natural, compositional, structural and biochemical properties relating to color, odor, flavor and texture of post harvest materials, with particular reference to grain, cereal, legume, fruit, vegetable, meat and other dairy products.
Teacher:
รศ.สมชาย ชวนอุดม
Skill Level
:
Beginner