KKU e-Learning
183202 :: คุณสมบัติทางชีวเคมีของวัสดุหลังการเก็บเกี่ยว (Biochemical Properties of Postharvest Materials)
0%
Previous
Course data
一般
News forum
ผลการประเมิน
トピック 1
Ch 01 ธัญพืช
Ch_01_Harvesting and Drying
トピック 2
การเก็บเกี่ยว การลดความชื้นและการเก็บรักษาเมล็ดพืช
Next
KKU e-Learning
サイドパネル
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
日本語 (ja)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
検索
閉じる
検索
検索入力に切り替える
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
183202
Home
カレンダー
メインコンテンツへスキップする
コース情報
Home
コース
Science & Technology
Engineering
Agricultural Engineering
183202
概要
183202 :: คุณสมบัติทางชีวเคมีของวัสดุหลังการเก็บเกี่ยว (Biochemical Properties of Postharvest Materials)
Natural, compositional, structural and biochemical properties relating to color, odor, flavor and texture of post harvest materials, with particular reference to grain, cereal, legume, fruit, vegetable, meat and other dairy products.
Teacher:
รศ.สมชาย ชวนอุดม
Skill Level
:
Beginner