KKU e-Learning
183202 :: คุณสมบัติทางชีวเคมีของวัสดุหลังการเก็บเกี่ยว (Biochemical Properties of Postharvest Materials)
0%
Previous
Course data
공통
News forum
ผลการประเมิน
주제 1
Ch 01 ธัญพืช
Ch_01_Harvesting and Drying
주제 2
การเก็บเกี่ยว การลดความชื้นและการเก็บรักษาเมล็ดพืช
Next
KKU e-Learning
측면 패널
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
한국어 (ko)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
검색
닫기
검색
검색 입력 전환
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
183202
홈
캘린더
메인 콘텐츠로 건너뛰기
강좌 정보
홈
강좌
Science & Technology
Engineering
Agricultural Engineering
183202
요약
183202 :: คุณสมบัติทางชีวเคมีของวัสดุหลังการเก็บเกี่ยว (Biochemical Properties of Postharvest Materials)
Natural, compositional, structural and biochemical properties relating to color, odor, flavor and texture of post harvest materials, with particular reference to grain, cereal, legume, fruit, vegetable, meat and other dairy products.
Teacher:
รศ.สมชาย ชวนอุดม
Skill Level
:
Beginner