black ribbon
  KKU e-Learning
  • 716412:: Meat hygiene and Meat inspection
    0%
  • Previous
  • Course data
    ທົ່ວໄປ
    กระดานข่าว
    กระดานข่าว
    ຫົວຂໍ້ 1
    การบ้านบทที่ 1
    ຫົວຂໍ້ 2
    การบ้านบทที่ 2
    ຫົວຂໍ້ 3
  • Next
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • ລາວ ‎(lo)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      ປິດ
      ສະຫຼັບການປ້ອນຂໍ້ມູນການຊອກຫາ
    • KKU Login | Social Login
    Course Sections
    Course Specific Links
    Universal Links
    Meat inspection
    ໜ້າຫຼັກ
    ປະຕິທິນ
    ຂ້າມໄປຫາເນື້ອຫາຫຼັກ

    ຂໍ້ມູນວິຊາ

    1. ໜ້າຫຼັກ
    2. ວິຊາ
    3. Health Sciences
    4. Veterinary
    5. ภาควิชาสัตวแพทย์สาธารณสุข
    6. Meat inspection
    7. ສະຫຼຸບ

    716412:: Meat hygiene and Meat inspection

    • Teacher: รศ.นริศร นางาม
    Skill Level: Beginner

    Follow Us

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • ລາວ ‎(lo)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    ທ່ານເຂົ້າສູ່ລະບົບໃນຖານະແຂກ (ລົງຊື່ເຂົ້າໃຊ້)
    ສະຫຼຸບການເກັບຮັກສາຂໍ້ມູນ
    ຕິດຕັ້ງແອັບມືຖື
    ນະໂຍບາຍ