black ribbon
  KKU e-Learning
  • 411231-1 :: ภาษาอังกฤษเทคนิคสำหรับเกษตร (Technical English for Agriculture)
    0%
  • Previous
  • Course data
    General
    กระดานข่าว
    ห้องรวม
    Topic 1
    Description
    Present Simple Tense
    Present Continuous Tense
    Tenses
    ใบงานเรื่อง Tenses
    Sample
    11
    เอกสารใบงน
    7445
    เอกสาร tense
    แบบทดสอบชุดที่ 1
    Topic 2
    _ใบงาน
    Topic 3
    Vocabulary
    Vocabulary1
    Tenses
    กระทู้ถามตอบ
    ห้องTenses ยากจัง
  • Next
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • English ‎(en)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      Close
      Toggle search input
    • KKU Login | Social Login
    Course Sections
    Course Specific Links
    Universal Links
    411231-1
    Home
    Calendar
    Skip to main content

    Course info

    1. Home
    2. Courses
    3. Humanities & Social Sciences
    4. Humanities. & Social Science
    5. English Language Department
    6. 411231-1
    7. Summary

    411231-1 :: ภาษาอังกฤษเทคนิคสำหรับเกษตร (Technical English for Agriculture)

    This course is for the 2nd year fishery students.
    • Teacher: laddawan
    • Teacher: training01
    Skill Level: Beginner

    Follow Us

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • English ‎(en)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    You are currently using guest access (Log in)
    Data retention summary
    Get the mobile app
    Policies