black ribbon
  KKU e-Learning
  • 667440::PHYSICAL PROPERTIES OF FOOD MATERIALS
    0%
  • Previous
  • Course data
    General
    กระดานข่าว
    เค้าโครงรายวิชา 667440
    Topic 1 สมบัติทางกายภาพของวัสดุอาหารเบื้องต้น (ผศ.ดร.อารยาอารมณ์ฤทธิ์)
    Topic 2 สมบัติทางกายภาพ ความร้อนและไฟฟ้าของวัสดุอาหาร(ผศ.ดร.ธนกร โรจนกร)
    Topic 3 สมบัติเชิงทัศนศาสตร์ของวัสดุอาหาร (ผศ.ดร.อารยา อารมณ์ฤทธิ์)
    Topic 5 สมบัติทางวิทยากระแสของวัสดุอาหาร (ผศ.ดร.อารยา อารมณ์ฤทธิ์)
    Topic 6 การประยุกต์ใช้สมบัติทางกายภาพในกระบวนการแปรรูปอาหาร (ผศ.ด.อารยา อารมณ์ฤทธิ์)
  • Next
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • English ‎(en)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      Close
      Toggle search input
    • KKU Login | Social Login
    Course Sections
    Course Specific Links
    Universal Links
    สมบัติทางกายภาพของวัสดุอาหาร
    Home
    Calendar
    Skip to main content

    Course info

    1. Home
    2. Courses
    3. Science & Technology
    4. Technology
    5. Food Technology
    6. สมบัติทางกายภาพของวัสดุอาหาร
    7. Summary

    667440::PHYSICAL PROPERTIES OF FOOD MATERIALS

    • Teacher: ผู้ช่วยศาสตราจารย์อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
    Skill Level: Beginner

    Follow Us

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • English ‎(en)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    You are currently using guest access (Log in)
    Data retention summary
    Get the mobile app
    Policies