KKU e-Learning
667442::SELECTED TOPICS IN FOOD ENGINEERING
0%
Previous
Course data
常规
กระดานข่าว
Course Outline and Objective
Topic 2 Frying Technology : Fryer Systems (ผศ.ดร.อารยา อารมณ์ฤทธิ์)
Topic 4 Kinetics in Food (ผศ.ดร.ธนกร โรจนกร)
Next
KKU e-Learning
停靠面板
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
简体中文 (zh_cn)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
搜索
关闭
搜索
切换搜索输入
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
เรืองคัดสรรทางวิศวกรรมอาหาร
首页
日程管理
跳到主要内容
课程信息
首页
课程
Science & Technology
Technology
Food Technology
เรืองคัดสรรทางวิศวกรรมอาหาร
概要
667442::SELECTED TOPICS IN FOOD ENGINEERING
Teacher:
ผู้ช่วยศาสตราจารย์อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
Skill Level
:
Beginner