KKU e-Learning
697473 :: Sensory Evaluation of Foods
0%
Previous
Course data
공통
กระดานข่าว
Descriptive Analysis
วัตถุประสงค์การเรียนรู้
Chapter 1 การทดสอบเชิงพรรณนา
เอกสารประกอบการเรียน
Chapter 2 Quantitative Descriptive Analysis
เอกสารประกอบการเรียน QDA
Chapter 3 GDA
GDA
ปฏิบัติการ Descriptive Analysis
บทปฏิบัติการที่ 1 การคัดเลือกผู้ทดสอบ
บทปฏิบัติการที่ 2 GDA
Next
KKU e-Learning
Side panel
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
한국어 (ko)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
검색
닫기
검색
Toggle search input
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
697473 :: Sensory
홈
달력
주요 내용으로 넘어가기
강좌 정보
홈
강좌
Science & Technology
Technology
Food Technology
697473 :: Sensory
요약
697473 :: Sensory Evaluation of Foods
Teacher:
อ.นัฐวงค์ เฟื่องไพบูลย์
Teacher:
ผศ.อัมพร แซ่เอียว
Skill Level
:
Beginner