black ribbon
  KKU e-Learning
  • 458 363 สารแอนติออกซิแดนต์ (Antioxidant Substances) 1(1-0-2)
    0%
  • Previous
  • Course data
    공통
    รายชื่อนักศึกษา
    주제 1
    ตารางเรียนและคำชี้แจงรายวิชา
    주제 2
    Free radical
    주제 3
    Enzymatic antioxidant
    주제 8
    Antioxidant overdose
    주제 9
    คำชี้แจงการจัดทำคลิปชุดใหม่
    주제 10
    antiox assay_2022
  • Next
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • 한국어 ‎(ko)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      닫기
      검색 입력 전환
    • KKU Login | Social Login
    Course Sections
    Course Specific Links
    Universal Links
    Antioxidant
    홈
    캘린더
    메인 콘텐츠로 건너뛰기

    강좌 정보

    1. 홈
    2. 강좌
    3. Health Sciences
    4. Associated Medical Sciences
    5. Antioxidant
    6. 요약

    458 363 สารแอนติออกซิแดนต์ (Antioxidant Substances) 1(1-0-2)

    • Teacher: ทวีศักดิ์ จรรยาเจริญ
    • Teacher: ผศ.อภิญญา จุ๊สกุล
    • Teacher: รศ.จุรีรัตน์ ดาดวง
    • Teacher: รศ.พัชรี บุญศิริ
    • Teacher: ผศ.ลิ่มทอง พรหมดี
    Skill Level: Beginner

    Follow Us

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • 한국어 ‎(ko)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    손님 계정으로 접속 (로그인)
    Data retention summary
    Get the mobile app
    Policies