black ribbon
  KKU e-Learning
  • SE132101 : คณิตศาสตร์ประยุกต์ในอุตสาหกรรมอาหาร
    0%
  • Previous
  • Course data
    General
    รู้เขา รึจะสู้รู้เรา
    กิจกรรมสัปดาห์ที่ 1 กลุ่มสัมพันธ์
    งานกลุ่ม
    หน่วย
    บทที่ 1 หน่วยและมิติการวัดในอุตสาหกรรมอาหาร
    บทที่ 1 หน่วยและมิติการวัดในอุตสาหกรรมอาหาร
    การแปลงหน่วย
    เอกสารประกอบการสอน บทที่ 1 หน่วยและมิติการวัด
  • Next
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • ဗမာစာ ‎(my)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      ပိတ်ရန်
      ရှာဖွေမှု စာသားရွေးချယ်ပါ
    • KKU Login | Social Login
    Course Sections
    Course Specific Links
    Universal Links
    Math Food
    Home
    Calendar
    ပင်မစာမျက်နှာထိ ကျော်မည်

    သင်တန်းနှင့်ပတ်သတ်သော အချက်အလက်

    1. Home
    2. သင်ရိုး/သင်တန်းများ
    3. Pending Courses
    4. Math Food
    5. အနှစ်ချုပ်

    SE132101 : คณิตศาสตร์ประยุกต์ในอุตสาหกรรมอาหาร

    • Teacher: รศ.ภัทรียา ลาสุนนท์
    Skill Level: Beginner

    Follow Us

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    ခတ္တ အသုံးပြုူသူအဖြစ် ဝင်ထားပါသည်။ (ဝင်ပါ/ ဝင်ရန်)
    အချက်အလက်ထိန်းသိမ်းမှုအနှစ်ချုပ်
    mobile app ကို ရယူပါ
    မူဝါဒများ