KKU e-Learning
TE027742 :: Biotechnology in Food and Beverage Industries
0%
Previous
Course data
General
Announcements
Course Syllanus (1-2023)
Topic 1: Biotechnology in Food and Beverage Industries
Handout 1
Topic 2: Industrial Wastes Utilization
Handout 2
Topic 3: Detection of Microorganisms in Food
Biomerieux Culture Media
การตรวจสอบจุลินทรีย์ในอาหาร
Topic 4: Modern Biotechnology in Food Industry
Handout: Modern Biotechnology in Food Industry
What is Biotechnology
Plant-based Food
Lab-grown Meat
Topic 5: Biosafety
Biosafety guidelines for modern biotechnology
แนวทางปฏิบัติเพื่อความปลอดภัยทางชีวภาพฯ 2565
เอกสารประกอบการอบรมความปลอดภัยและความมั่นคงทางชีวภาพ
Side: Biosafety
Next
KKU e-Learning
Side panel
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
English (en)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Search
Close
Search
Toggle search input
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
TE027742
Home
Calendar
Skip to main content
Course info
Home
Courses
Science & Technology
TE027742
Summary
TE027742 :: Biotechnology in Food and Beverage Industries
Teacher:
อ.ศิริพร ลุนพรม
Teacher:
รศ.อภิลักษณ์ สลักคำ
Skill Level
:
Beginner