KKU e-Learning
TE027742 :: Biotechnology in Food and Beverage Industries
0%
Previous
Course data
一般
Announcements
Course Syllabus (AY 2024)
Topic 1: Biotechnology in Food and Beverage Industries
Biotechnology in Food and Beverage Industries
Topic 2: Industrial Wastes Utilization
Industrial Waste Utilization
Topic 3: Detection of Microorganisms in Food
Biomerieux Culture Media
การตรวจสอบจุลินทรีย์ในอาหาร
Handout-2024
Topic 4: Modern Biotechnology in Food Industry
Handout: Modern Biotechnology in Food Industry
What is Biotechnology
Plant-based Food
Lab-grown Meat
Topic 5: Biosafety
Biosafety guidelines for modern biotechnology
แนวทางปฏิบัติเพื่อความปลอดภัยทางชีวภาพฯ 2565
เอกสารประกอบการอบรมความปลอดภัยและความมั่นคงทางชีวภาพ
Side: Biosafety
ฺตัวอย่าง BSL1 และ BSL2
Next
KKU e-Learning
サイドパネル
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
日本語 (ja)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
検索
閉じる
検索
検索入力に切り替える
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
TE027742
Home
カレンダー
メインコンテンツへスキップする
コース情報
Home
コース
Science & Technology
TE027742
概要
TE027742 :: Biotechnology in Food and Beverage Industries
Teacher:
อ.ศิริพร ลุนพรม
Teacher:
รศ.อภิลักษณ์ สลักคำ
Skill Level
:
Beginner