black ribbon
  KKU e-Learning
  • SC754305 :: Food and Dairy Microbiology (1/68)
    0%
  • Précédent
  • Données du cours
    Généralités
    Course Outline SC754 305 Food and dairy microbiology 2568
    เอกสารประกอบการสอน รศ.ดร.นันทวัน ฤทธิ์เดช
    SC754305 Microorganisms important to food and dairy microbiology NR 68
    SC754305 Food preservation by low temperature including frozen foods NR 2568
    มาตรฐาน อาหารแช่แข็ง (เอกสารประกอบการเรียน เพิ่มเติม)
    SC754305 Fermented milk & Chesse2568 อ.นันทวัน P1
    SC754 305 Microbiology of Milk and Milk Products II NR
    SC754305 Seafood อ.นันทวัน 2568
    SC754305 จุลินทรีย์อาหารเน่าเสีย อ.นันทวัน
    เอกสารประกอบการสอน รศ.ดร.ชีวาพัฒน์ แซ่จึง
    Food preservation using preservatives
    Microbiology of vegetables, fruits, grains and their products
    Canned foods
    Microbiological standards of food stuffs, HACCP, CODEX, GMP
    เอกสารประกอบการสอน รศ.ดร.อัชฌา อรอินทร์
    Handout_3 -Microbial Indicator_update มีตารางสรุป
    5. Food preservation by irradiation
    Handout-GMfood68
    VDO-CRISPR-cas
    VDO-RNA interference
    VDO - gene gun + Ti plasmid
    เอกสารประกอบการสอน รศ.ดร.วิยะดา มงคลธนารักษ์
    ppt-Food preservation
    ppt-Food safety
    ppt-Food traceability
    เอกสารประกอบการสอน รศ.ดร.ธีรศักดิ์ สมดี
    Food preservation by microorganism and fermented foods
    Microbiology of meat and meat products
    เอกสารประกอบการสอน รศ.ดร.วิไลลักษณ์ ศิริพรอดุลศิลป์
    update-ppt-Functional Foods-9,11 กันยายน 2568
    (เพิ่มเติม) ppt-Functional Foods-11 ก.ย. 2568-วิไลลักษณ์
  • Prochain
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • Français ‎(fr)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      Fermer
      Activer/désactiver la saisie de recherche
    • KKU Login | Social Login
    Course Sections
    Course Specific Links
    Universal Links
    Food Micro
    Accueil
    Calendrier
    Passer au contenu principal

    Informations du cours

    1. Accueil
    2. Cours
    3. Science & Technology
    4. Science
    5. ภาควิชาจุลชีววิทยา
    6. Food Micro
    7. Résumé

    SC754305 :: Food and Dairy Microbiology (1/68)

    • Manager: ผศ.พลสัณห์ มหาขันธ์
    • Teacher: รศ.วิยะดา มงคลธนารักษ์
    • Teacher: รศ.นันทวัน ฤทธิ์เดช
    • Teacher: รศ.วิไลลักษณ์ ศิริพรอดุลศิลป์
    • Teacher: รศ.ธีรศักดิ์ สมดี
    • Teacher: รศ.อัชฌา อรอินทร์
    • Teacher: รศ.ชีวาพัฒน์ แซ่จึง
    • Teacher: รศ.จุฑาพร แสวงแก้ว
    Skill Level: Beginner

    Suivez nous

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • Français ‎(fr)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    Vous êtes connecté anonymement (Connexion)
    Résumé de conservation de données
    Obtenir l'app mobile
    Politiques