black ribbon
  KKU e-Learning
  • IS133503 :: การวิเคราะห์และประเมินคุณภาพอาหาร (2/68)
    0%
  • Previous
  • Course data
    General
    Announcements
    Course Syllabus
    Course Syllabus
    หลักการวิเคราะห์วัตถุดิบและผลิตภัณฑ์ทาง
    ทดสอบหลังเรียน การวิเคราะห์และประเมินผลิตภัณฑ์อาหาร
    กรณีศึกษา การใช้จรรยาบรรณในวิชาชีพที่เหมาะสม
    Section 4
    หลักการวิเคราะห์และประเมินคุณภาพอาหาร
    หลักการวิเคราะห์และประเมินผลิตภัณฑ์อาหาร pdf
    Moisture Content
    เอกสารประกอบการเรียน
    ใบงาน Moisture Content
    เฉลยใบงาน
  • Next
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • Vietnamese ‎(vi)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      Đóng
      Chuyển đổi chọn tìm kiếm
    • KKU Login | Social Login
    Course Sections
    Course Specific Links
    Universal Links
    IS 133 503-2568
    Trang chủ
    Lịch
    Chuyển tới nội dung chính

    Thông tin về khoá học

    1. Trang chủ
    2. Khoá học
    3. Nongkai Campus
    4. Food Technology and Innovation
    5. IS 133 503-2568
    6. Tóm tắt

    IS133503 :: การวิเคราะห์และประเมินคุณภาพอาหาร (2/68)

    • Teacher: กฤษดา ค้าเจริญ
    • Teacher: รศ.นิภาพร ทวีจันทร์
    • Teacher: รศ.บังอร เหมัง
    Skill Level: Beginner

    Follow Us

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • Vietnamese ‎(vi)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    Bạn đang truy cập với tư cách khách vãng lai (Đăng nhập)
    Data retention summary
    Get the mobile app
    Policies