KKU e-Learning
IS133504 :: การฝึกทักษะด้านการควบคุมคุณภาพอาหาร (2/68)
0%
Previous
Course data
General
Announcements
Course Syllabus
Course syllabus
กล่องส่งงาน อ บังอร
ส่งงานครั้งที่ 1
Lab 1 Moisture Content
THINK PAIR SHARE + BANSHO
Lab 1 Moisture Content
รายงานฉบับย่อ
Next
KKU e-Learning
ແຜງດ້ານຂ້າງ
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
ລາວ (lo)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
ຄົ້ນຫາ
ປິດ
ຄົ້ນຫາ
ສະຫຼັບການປ້ອນຂໍ້ມູນການຊອກຫາ
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
IS133504-68
ໜ້າຫຼັກ
ປະຕິທິນ
ຂ້າມໄປຫາເນື້ອຫາຫຼັກ
ຂໍ້ມູນວິຊາ
ໜ້າຫຼັກ
ວິຊາ
Nongkai Campus
Food Technology and Innovation
IS133504-68
ສະຫຼຸບ
IS133504 :: การฝึกทักษะด้านการควบคุมคุณภาพอาหาร (2/68)
Teacher:
กฤษดา ค้าเจริญ
Teacher:
รศ.นิภาพร ทวีจันทร์
Teacher:
รศ.บังอร เหมัง
Skill Level
:
Beginner