black ribbon
  KKU e-Learning
  • IS133504 :: การฝึกทักษะด้านการควบคุมคุณภาพอาหาร (2/68)
    0%
  • Previous
  • Course data
    概述
    Announcements
    Course Syllabus
    Course syllabus
    กล่องส่งงาน อ บังอร
    ส่งงานครั้งที่ 1
    Lab 1 Moisture Content
    THINK PAIR SHARE + BANSHO
    Lab 1 Moisture Content
    รายงานฉบับย่อ
  • Next
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      关闭
      切换搜索输入
    • KKU Login | Social Login
    Course Sections
    Course Specific Links
    Universal Links
    IS133504-68
    首页
    日程管理
    跳到主要内容

    课程信息

    1. 首页
    2. 课程
    3. Nongkai Campus
    4. Food Technology and Innovation
    5. IS133504-68
    6. 概要

    IS133504 :: การฝึกทักษะด้านการควบคุมคุณภาพอาหาร (2/68)

    • Teacher: กฤษดา ค้าเจริญ
    • Teacher: รศ.นิภาพร ทวีจันทร์
    • Teacher: รศ.บังอร เหมัง
    Skill Level: Beginner

    Follow Us

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    您正在用访客帐号访问 (登录)
    ‎数据保留摘要‎
    获取移动应用
    政策