KKU e-Learning
Panel samping
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
Bahasa Indonesia (id)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Cari
Tutup
Cari
Alihkan input pencarian
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
183202
Beranda
Kalender
Lewati ke konten utama
183202 :: คุณสมบัติทางชีวเคมีของวัสดุหลังการเก็บเกี่ยว (Biochemical Properties of Postharvest Materials)
Beranda
Kursus
Science & Technology
Engineering
Agricultural Engineering
183202
Pilihan pendaftaran
Course Overview
Natural, compositional, structural and biochemical properties relating to color, odor, flavor and texture of post harvest materials, with particular reference to grain, cereal, legume, fruit, vegetable, meat and other dairy products.
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 18 March 2009
28 Students Enrolled
4 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 13/03/09
Category:
Agricultural Engineering
Umum
News forum
ผลการประเมิน
Topik 1
Ch 01 ธัญพืช
Ch_01_Harvesting and Drying
Topik 2
การเก็บเกี่ยว การลดความชื้นและการเก็บรักษาเมล็ดพืช
Topik 3
Topik 4
Topik 5
Topik 6
Topik 7
Topik 8
Topik 9
Topik 10
Topik 11
Topik 12
About the Instructor
841 Students
6 Courses
สมชาย ชวนอุดม
csomch
สมชาย ชวนอุดม
Pilihan pendaftaran
183202 :: คุณสมบัติทางชีวเคมีของวัสดุหลังการเก็บเกี่ยว (Biochemical Properties of Postharvest Materials)
Natural, compositional, structural and biochemical properties relating to color, odor, flavor and texture of post harvest materials, with particular reference to grain, cereal, legume, fruit, vegetable, meat and other dairy products.
Teacher:
รศ.สมชาย ชวนอุดม
Skill Level
:
Beginner
Pendaftaran mandiri (Student)
Tamu tidak dapat mengakses kursus ini, sila masuk dengan akun Anda.
Lanjutkan
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 18 March 2009
28 Students Enrolled
4 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
13
Start Date
13 Mar 2009
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.