KKU e-Learning
停靠面板
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
简体中文 (zh_cn)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
搜索
关闭
搜索
切换搜索输入
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
183202
首页
日程管理
跳到主要内容
183202 :: คุณสมบัติทางชีวเคมีของวัสดุหลังการเก็บเกี่ยว (Biochemical Properties of Postharvest Materials)
首页
课程
Science & Technology
Engineering
Agricultural Engineering
183202
选课选项
Course Overview
Natural, compositional, structural and biochemical properties relating to color, odor, flavor and texture of post harvest materials, with particular reference to grain, cereal, legume, fruit, vegetable, meat and other dairy products.
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2009年03月18日
28 Students Enrolled
4 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 09/03/13
Category:
Agricultural Engineering
常规
News forum
ผลการประเมิน
主题 1
Ch 01 ธัญพืช
Ch_01_Harvesting and Drying
主题 2
การเก็บเกี่ยว การลดความชื้นและการเก็บรักษาเมล็ดพืช
主题 3
主题 4
主题 5
主题 6
主题 7
主题 8
主题 9
主题 10
主题 11
主题 12
About the Instructor
942 Students
6 Courses
สมชาย ชวนอุดม
csomch
สมชาย ชวนอุดม
选课选项
183202 :: คุณสมบัติทางชีวเคมีของวัสดุหลังการเก็บเกี่ยว (Biochemical Properties of Postharvest Materials)
Natural, compositional, structural and biochemical properties relating to color, odor, flavor and texture of post harvest materials, with particular reference to grain, cereal, legume, fruit, vegetable, meat and other dairy products.
Teacher:
รศ.สมชาย ชวนอุดม
Skill Level
:
Beginner
自助选课 (Student)
访客不能访问此课程,请登录。
继续
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2009年03月18日
28 Students Enrolled
4 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
13
Start Date
13 Mar 2009
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.