KKU e-Learning
측면 패널
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
한국어 (ko)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
검색
닫기
검색
검색 입력 전환
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
667344
홈
캘린더
메인 콘텐츠로 건너뛰기
667344 Physical Properties of Food Materials
홈
강좌
Science & Technology
Technology
Food Technology
667344
등록 조건
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2010년 August 19일
17 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 10/08/19
Category:
Food Technology
공통
กระดานข่าว
주제 1
คำถามก่อนเรียนเรื่องสี
สมบัติเชิงทัศนศาสตร์ของวัสดุอาหาร
เครื่องมือวัดสี
คำตอบคำถามก่อนเรียน
주제 2
คำถามก่อนเรียน-Rheology
Rheology-modelling
viscoelastic summary
question1-rheology
question2-rheology
answer-question2-rheology
วิสโคอิลาสติกของมะม่วงกวน
주제 3
ตัวอย่างการประยุกต์ใช้สมบัติทางกายภาพ
주제 4
การวัดทางกายภาพเบื้องต้น
ข้อเสนอแนะการวัดทางกายภาพเบื้องต้น
Dielectric propeties
주제 5
เอกสารอ้างอิง 1
เอกสารอ้างอิง 2
About the Instructor
55 Students
16 Courses
อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
arayaa
อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
등록 조건
667344 Physical Properties of Food Materials
Teacher:
ผู้ช่วยศาสตราจารย์อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
Skill Level
:
Beginner
스스로 등록 (Student)
손님자격으로는 이 강좌에 접속할 수 없습니다. 로그인 해 주시기 바랍니다.
계속
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2010년 August 19일
17 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
6
Start Date
19 Aug 2010
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.