KKU e-Learning
サイドパネル
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
日本語 (ja)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
検索
閉じる
検索
検索入力に切り替える
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
667344
Home
カレンダー
メインコンテンツへスキップする
667344 Physical Properties of Food Materials
Home
コース
Science & Technology
Technology
Food Technology
667344
登録オプション
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2010年 08月 19日
17 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 10/08/19
Category:
Food Technology
一般
กระดานข่าว
トピック 1
คำถามก่อนเรียนเรื่องสี
สมบัติเชิงทัศนศาสตร์ของวัสดุอาหาร
เครื่องมือวัดสี
คำตอบคำถามก่อนเรียน
トピック 2
คำถามก่อนเรียน-Rheology
Rheology-modelling
viscoelastic summary
question1-rheology
question2-rheology
answer-question2-rheology
วิสโคอิลาสติกของมะม่วงกวน
トピック 3
ตัวอย่างการประยุกต์ใช้สมบัติทางกายภาพ
トピック 4
การวัดทางกายภาพเบื้องต้น
ข้อเสนอแนะการวัดทางกายภาพเบื้องต้น
Dielectric propeties
トピック 5
เอกสารอ้างอิง 1
เอกสารอ้างอิง 2
About the Instructor
55 Students
16 Courses
อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
arayaa
อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
登録オプション
667344 Physical Properties of Food Materials
Teacher:
ผู้ช่วยศาสตราจารย์อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
Skill Level
:
Beginner
自己登録 (Student)
このコースにゲストはアクセスできません。ログインしてください。
続ける
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2010年 08月 19日
17 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
6
Start Date
2010年 08月 19日
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.