KKU e-Learning
Bảng điều khiển cạnh
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
Vietnamese (vi)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Tìm kiếm
Đóng
Tìm kiếm
Chuyển đổi chọn tìm kiếm
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
667344
Trang chủ
Lịch
Chuyển tới nội dung chính
667344 Physical Properties of Food Materials
Trang chủ
Khoá học
Science & Technology
Technology
Food Technology
667344
Các tùy biến ghi danh
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 19 August 2010
17 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 19/08/10
Category:
Food Technology
Chung
กระดานข่าว
Chủ đề 1
คำถามก่อนเรียนเรื่องสี
สมบัติเชิงทัศนศาสตร์ของวัสดุอาหาร
เครื่องมือวัดสี
คำตอบคำถามก่อนเรียน
Chủ đề 2
คำถามก่อนเรียน-Rheology
Rheology-modelling
viscoelastic summary
question1-rheology
question2-rheology
answer-question2-rheology
วิสโคอิลาสติกของมะม่วงกวน
Chủ đề 3
ตัวอย่างการประยุกต์ใช้สมบัติทางกายภาพ
Chủ đề 4
การวัดทางกายภาพเบื้องต้น
ข้อเสนอแนะการวัดทางกายภาพเบื้องต้น
Dielectric propeties
Chủ đề 5
เอกสารอ้างอิง 1
เอกสารอ้างอิง 2
About the Instructor
55 Students
16 Courses
อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
arayaa
อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
Các tùy biến ghi danh
667344 Physical Properties of Food Materials
Teacher:
ผู้ช่วยศาสตราจารย์อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
Skill Level
:
Beginner
Tự đăng kí (Student)
Khách không thể truy cập khóa học này, làm ơn đăng nhập.
Tiếp tục
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 19 August 2010
17 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
6
Start Date
19 Aug 2010
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.