KKU e-Learning
ແຜງດ້ານຂ້າງ
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
ລາວ (lo)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
ຄົ້ນຫາ
ປິດ
ຄົ້ນຫາ
ສະຫຼັບການປ້ອນຂໍ້ມູນການຊອກຫາ
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
สมบัติทางกายภาพของวัสดุอาหาร
ໜ້າຫຼັກ
ປະຕິທິນ
ຂ້າມໄປຫາເນື້ອຫາຫຼັກ
667440::PHYSICAL PROPERTIES OF FOOD MATERIALS
ໜ້າຫຼັກ
ວິຊາ
Science & Technology
Technology
Food Technology
สมบัติทางกายภาพของวัสดุอาหาร
ທາງເລືອກການລົງທະບຽນຮຽນ
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 17 June 2013
Course Content
Start Date: 17/06/13
Category:
Food Technology
ທົ່ວໄປ
กระดานข่าว
About the Instructor
55 Students
16 Courses
อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
arayaa
อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
ທາງເລືອກການລົງທະບຽນຮຽນ
667440::PHYSICAL PROPERTIES OF FOOD MATERIALS
Teacher:
ผู้ช่วยศาสตราจารย์อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
Skill Level
:
Beginner
ແຂກບໍ່ສາມາເຂົ້າເຖິງລາຍວິຊານີ້.
ສືບຕໍ່
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 17 June 2013
Course Features
Lectures
1
Start Date
17 Jun 2013
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.