KKU e-Learning
サイドパネル
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
日本語 (ja)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
検索
閉じる
検索
検索入力に切り替える
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
667461::Marketing
Home
カレンダー
メインコンテンツへスキップする
667461::การตลาดผลิตภัณฑ์อาหารและผู้บริโภค (Marketing in Food Product and Consumer)
Home
コース
Science & Technology
Technology
Food Technology
667461::Marketing
登録オプション
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2013年 10月 17日
9 Students Enrolled
8 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 13/10/17
Category:
Food Technology
一般
กระดานข่าว
Label
Book1
chat1
aa
ให้ cvote
แบบสอบ
ฟฟ
トピック 1
พื้นฐานทางการตลาด และผลิตภัณฑ์
トピック 2
หลักการตลาด_ราคา
トピック 3
หลักการตลาด_สถานที่จำหน่าย
トピック 4
หลักการตลาด_การส่งเสริมการขาย
トピック 5
ผู้บริโภคและพฤติกรรมผู้บริโภค
トピック 6
การทดสอบผู้บริโภคและการพยากรณ์
About the Instructor
803 Students
27 Courses
อัมพร แซ่เอียว
sampor
อัมพร แซ่เอียว
Interested In:
Food Product Development
Marketing Research
Sensory Evaluation of Food
登録オプション
667461::การตลาดผลิตภัณฑ์อาหารและผู้บริโภค (Marketing in Food Product and Consumer)
Teacher:
ผศ.อัมพร แซ่เอียว
Skill Level
:
Beginner
このコースにゲストはアクセスできません。ログインしてください。
続ける
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2013年 10月 17日
9 Students Enrolled
8 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
7
Start Date
2013年 10月 17日
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.