KKU e-Learning
Side panel
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
Thai (th)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
ค้นหา
ปิด
ค้นหา
Toggle search input
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
Nutrition
หน้าหลัก
ปฏิทิน
ข้ามไปที่เนื้อหาหลัก
697271:: FOOD NUTRITION FOR FOOD TECHNOLOGIST
หน้าหลัก
รายวิชาทั้งหมด
Pending Courses
Nutrition
Enrolment options
Course Overview
Nutrition
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 27 November 2013
3 Students Enrolled
6 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 27/11/13
Category:
Pending Courses
General
กระดานข่าว
หัวข้อ 1
Pre and Post harvest effect on nutrition
Clip
หัวข้อ 2
การจัดการสัตว์
การจัดการพืชผัก
การจัดการพืช_มะม่วง
clip การจัดการมะม่วง
หัวข้อ 3
หัวข้อ 4
หัวข้อ 5
About the Instructor
804 Students
28 Courses
อัมพร แซ่เอียว
sampor
อัมพร แซ่เอียว
Interested In:
Food Product Development
Marketing Research
Sensory Evaluation of Food
Enrolment options
697271:: FOOD NUTRITION FOR FOOD TECHNOLOGIST
Nutrition
Teacher:
ผศ.อัมพร แซ่เอียว
Skill Level
:
Beginner
Guests cannot access this course. Please log in.
ขั้นต่อไป
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 27 November 2013
3 Students Enrolled
6 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
6
Start Date
27 Nov 2013
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.