KKU e-Learning
측면 패널
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
한국어 (ko)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
검색
닫기
검색
검색 입력 전환
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
TE000 000 :: E-trial
홈
캘린더
메인 콘텐츠로 건너뛰기
TE000 000 :: Trial
홈
강좌
Science & Technology
Technology
Food Technology
TE000 000 :: E-trial
등록 조건
Course Overview
เป็นการทดลองจัดสร้างคอร์สออนไลน์
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2020년 January 8일
1 Downloadable Resource
Course Content
Start Date: 20/01/8
Category:
Food Technology
공통
กระดานข่าว
Introduction
cordy
วัตถุประสงค์
ถั่งเช่า หรือถั่งเฉ้า หรือหญ้าหนอน ได้ชื่อว่าเป็นส...
Egg
Fruit and vegetable
주제 4
주제 5
About the Instructor
0 Students
3 Courses
รัชฎา ตั้งวงค์ไชย
ratchada
รัชฎา ตั้งวงค์ไชย
등록 조건
TE000 000 :: Trial
เป็นการทดลองจัดสร้างคอร์สออนไลน์
Teacher:
รัชฎา ตั้งวงค์ไชย
Skill Level
:
Beginner
손님자격으로는 이 강좌에 접속할 수 없습니다. 로그인 해 주시기 바랍니다.
계속
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2020년 January 8일
1 Downloadable Resource
Course Features
Lectures
6
Start Date
8 Jan 2020
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.