KKU e-Learning
停靠面板
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
简体中文 (zh_cn)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
搜索
关闭
搜索
切换搜索输入
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
TE000 000 :: E-trial
首页
日程管理
跳到主要内容
TE000 000 :: Trial
首页
课程
Science & Technology
Technology
Food Technology
TE000 000 :: E-trial
选课选项
Course Overview
เป็นการทดลองจัดสร้างคอร์สออนไลน์
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2020年01月8日
1 Downloadable Resource
Course Content
Start Date: 20/01/8
Category:
Food Technology
常规
กระดานข่าว
Introduction
cordy
วัตถุประสงค์
ถั่งเช่า หรือถั่งเฉ้า หรือหญ้าหนอน ได้ชื่อว่าเป็นส...
Egg
Fruit and vegetable
主题 4
主题 5
About the Instructor
0 Students
3 Courses
รัชฎา ตั้งวงค์ไชย
ratchada
รัชฎา ตั้งวงค์ไชย
选课选项
TE000 000 :: Trial
เป็นการทดลองจัดสร้างคอร์สออนไลน์
Teacher:
รัชฎา ตั้งวงค์ไชย
Skill Level
:
Beginner
访客不能访问此课程,请登录。
继续
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2020年01月8日
1 Downloadable Resource
Course Features
Lectures
6
Start Date
8 Jan 2020
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.