KKU e-Learning
Side panel
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
Thai (th)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
ค้นหา
ปิด
ค้นหา
Toggle search input
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
TE033610 :: Food QC
หน้าหลัก
ปฏิทิน
ข้ามไปที่เนื้อหาหลัก
TE033610 :: Food Quality Control
หน้าหลัก
รายวิชาทั้งหมด
สาขาวิชาวิทยาศาสตร์เทคโนโลยี
คณะเทคโนโลยี
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
TE033610 :: Food QC
Enrolment options
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 30 January 2020
42 Students Enrolled
5 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 30/01/20
Category:
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
General
กระดานข่าว
Course Syllabus
Course Syllabus TE033610
Course Syllabus TE033620
Chapter 1 Introduction of Quality Control
Chapter 1 Intro
Chapter 2 Quality Attribute
Ch2 Quality attribute
Lab 1 Quality Attribute
เอกสารแล็บ TE033620
หัวข้อ 5
About the Instructor
208 Students
5 Courses
นัฐวงค์ เฟื่องไพบูลย์
nattavong
นัฐวงค์ เฟื่องไพบูลย์
Enrolment options
TE033610 :: Food Quality Control
Teacher:
อ.นัฐวงค์ เฟื่องไพบูลย์
Skill Level
:
Beginner
Guests cannot access this course. Please log in.
ขั้นต่อไป
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 30 January 2020
42 Students Enrolled
5 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
6
Start Date
30 Jan 2020
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.