KKU e-Learning
ແຜງດ້ານຂ້າງ
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
ລາວ (lo)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
ຄົ້ນຫາ
ປິດ
ຄົ້ນຫາ
ສະຫຼັບການປ້ອນຂໍ້ມູນການຊອກຫາ
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
TE033610 :: Food QC
ໜ້າຫຼັກ
ປະຕິທິນ
ຂ້າມໄປຫາເນື້ອຫາຫຼັກ
TE033610 :: Food Quality Control
ໜ້າຫຼັກ
ວິຊາ
Science & Technology
Technology
Food Technology
TE033610 :: Food QC
ທາງເລືອກການລົງທະບຽນຮຽນ
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 30 January 2020
42 Students Enrolled
5 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 30/01/20
Category:
Food Technology
ທົ່ວໄປ
กระดานข่าว
Course Syllabus
Course Syllabus TE033610
Course Syllabus TE033620
Chapter 1 Introduction of Quality Control
Chapter 1 Intro
Chapter 2 Quality Attribute
Ch2 Quality attribute
Lab 1 Quality Attribute
เอกสารแล็บ TE033620
ຫົວຂໍ້ 5
About the Instructor
208 Students
5 Courses
นัฐวงค์ เฟื่องไพบูลย์
nattavong
นัฐวงค์ เฟื่องไพบูลย์
ທາງເລືອກການລົງທະບຽນຮຽນ
TE033610 :: Food Quality Control
Teacher:
อ.นัฐวงค์ เฟื่องไพบูลย์
Skill Level
:
Beginner
ແຂກບໍ່ສາມາເຂົ້າເຖິງລາຍວິຊານີ້.
ສືບຕໍ່
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 30 January 2020
42 Students Enrolled
5 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
6
Start Date
30 Jan 2020
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.