KKU e-Learning
측면 패널
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
한국어 (ko)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
검색
닫기
검색
검색 입력 전환
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
697473 :: Sensory
홈
캘린더
메인 콘텐츠로 건너뛰기
697473 :: Sensory Evaluation of Foods
홈
강좌
Science & Technology
Technology
Food Technology
697473 :: Sensory
등록 조건
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2020년 January 30일
5 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 20/01/30
Category:
Food Technology
공통
กระดานข่าว
Descriptive Analysis
วัตถุประสงค์การเรียนรู้
Chapter 1 การทดสอบเชิงพรรณนา
เอกสารประกอบการเรียน
Chapter 2 Quantitative Descriptive Analysis
เอกสารประกอบการเรียน QDA
Chapter 3 GDA
GDA
ปฏิบัติการ Descriptive Analysis
บทปฏิบัติการที่ 1 การคัดเลือกผู้ทดสอบ
บทปฏิบัติการที่ 2 GDA
About the Instructor
208 Students
5 Courses
นัฐวงค์ เฟื่องไพบูลย์
nattavong
นัฐวงค์ เฟื่องไพบูลย์
Show More >>
등록 조건
697473 :: Sensory Evaluation of Foods
Teacher:
อ.นัฐวงค์ เฟื่องไพบูลย์
Teacher:
ผศ.อัมพร แซ่เอียว
Skill Level
:
Beginner
손님자격으로는 이 강좌에 접속할 수 없습니다. 로그인 해 주시기 바랍니다.
계속
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2020년 January 30일
5 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
6
Start Date
30 Jan 2020
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.