KKU e-Learning
ແຜງດ້ານຂ້າງ
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
ລາວ (lo)
日本語 (ja)
한국어 (ko)
简体中文 (zh_cn)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
ຄົ້ນຫາ
ປິດ
ຄົ້ນຫາ
ສະຫຼັບການປ້ອນຂໍ້ມູນການຊອກຫາ
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
Food Processing I
ໜ້າຫຼັກ
ປະຕິທິນ
ຂ້າມໄປຫາເນື້ອຫາຫຼັກ
SE133303: Food Processing I
ໜ້າຫຼັກ
ວິຊາ
Science & Technology
Technology
Food Technology
Food Processing I
ທາງເລືອກການລົງທະບຽນຮຽນ
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 17 June 2020
7 Students Enrolled
3 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 17/06/20
Category:
Food Technology
ທົ່ວໄປ
Announcements
การลดขนาด
วัตถุประสงค์
เครื่องมือในการลดขนาด
การลดขนาด
ຫົວຂໍ້ 2
แลกเปลี่ยน เนื้อหา
ทดสอบ
ຫົວຂໍ້ 3
ຫົວຂໍ້ 4
ຫົວຂໍ້ 5
ຫົວຂໍ້ 6
ຫົວຂໍ້ 7
ຫົວຂໍ້ 8
ຫົວຂໍ້ 9
ຫົວຂໍ້ 10
About the Instructor
368 Students
20 Courses
ณชยุต จันท์โชติกุล
nachayut
ณชยุต จันท์โชติกุล
ທາງເລືອກການລົງທະບຽນຮຽນ
SE133303: Food Processing I
Teacher:
อ.ณชยุต จันท์โชติกุล
Skill Level
:
Beginner
ແຂກບໍ່ສາມາເຂົ້າເຖິງລາຍວິຊານີ້.
ສືບຕໍ່
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 17 June 2020
7 Students Enrolled
3 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
11
Start Date
17 Jun 2020
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.