KKU e-Learning
측면 패널
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
한국어 (ko)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
검색
닫기
검색
검색 입력 전환
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
932333 :: SE133303
홈
달력
주요 내용으로 넘어가기
932333 :: Food Processing 1
홈
강좌
Nongkai Campus
932333 :: SE133303
등록 조건
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2020년 June 17일
4 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 20/06/17
Category:
Nongkai Campus
공통
Announcements
บทนำ
วัตถุประสงค์
ใบงาน 1 การเสื่อมเสียของอาหาร
หนังสือ เวบไซต์
บทที่ 1 บทนำ
วีดีโอเรื่องแนะนำบทเรียน
น้ำในโรงงานอุตสาหกรรม
การคัดแยกและจัดลำดับชั้น
การทำความสะอาด
แลกเปลี่ยน
แบบทดสอบ
การลวก
การปอกเปลือก
About the Instructor
280 Students
16 Courses
ณชยุต จันท์โชติกุล
nachayut
ณชยุต จันท์โชติกุล
Show More >>
등록 조건
932333 :: Food Processing 1
Teacher:
อ.ณชยุต จันท์โชติกุล
Teacher:
รศ.ณัฐจรีย์ จิรัคคกุล
Skill Level
:
Beginner
손님자격으로는 이 강좌에 접속할 수 없습니다. 로그인 해 주시기 바랍니다.
계속
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2020년 June 17일
4 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
7
Start Date
17 Jun 2020
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.
If you continue browsing this website, you agree to our policies:
KKU Privacy Policy
Continue
x