KKU e-Learning
Bảng điều khiển cạnh
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
Vietnamese (vi)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Tìm kiếm
Đóng
Tìm kiếm
Chuyển đổi chọn tìm kiếm
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
932333 :: SE133303
Trang chủ
Lịch
Chuyển tới nội dung chính
932333 :: Food Processing 1
Trang chủ
Khoá học
Nongkai Campus
932333 :: SE133303
Các tùy biến ghi danh
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 17 June 2020
4 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 17/06/20
Category:
Nongkai Campus
Chung
Announcements
บทนำ
วัตถุประสงค์
ใบงาน 1 การเสื่อมเสียของอาหาร
หนังสือ เวบไซต์
บทที่ 1 บทนำ
วีดีโอเรื่องแนะนำบทเรียน
น้ำในโรงงานอุตสาหกรรม
การคัดแยกและจัดลำดับชั้น
การทำความสะอาด
แลกเปลี่ยน
แบบทดสอบ
การลวก
การปอกเปลือก
About the Instructor
368 Students
20 Courses
ณชยุต จันท์โชติกุล
nachayut
ณชยุต จันท์โชติกุล
Show More >>
Các tùy biến ghi danh
932333 :: Food Processing 1
Teacher:
อ.ณชยุต จันท์โชติกุล
Teacher:
รศ.ณัฐจรีย์ จิรัคคกุล
Skill Level
:
Beginner
Khách không thể truy cập khóa học này, làm ơn đăng nhập.
Tiếp tục
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 17 June 2020
4 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
7
Start Date
17 Jun 2020
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.