black ribbon
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • 日本語 ‎(ja)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      閉じる
      検索入力に切り替える
    • KKU Login | Social Login
    Course Sections
    Course Specific Links
    Universal Links
    TE033100 :: Food Chem
    Home
    カレンダー
    メインコンテンツへスキップする

    TE033100 :: เคมีอาหาร

    1. Home
    2. コース
    3. Science & Technology
    4. Technology
    5. Food Technology
    6. TE033100 :: Food Chem
    7. 登録オプション

    Course Overview

    Price FREE
    Enrol Now
    Last Updated On 2020年 07月 1日
    • 18 Downloadable Resources

    Course Content

    • Start Date: 20/07/1
    • Category: Food Technology

    一般

    • AnnouncementsAnnouncements

    Course outlines

    • การจัดเข้า lecture & Lab วิชา TE033 100 & TE033 110การจัดเข้า lecture & Lab วิชา TE033 100 & TE033 110
    • Course outline TE033100Course outline TE033100
    • Course outline TE033110Course outline TE033110
    • Course outlines Lab Food Chem V2Course outlines Lab Food Chem V2

    น้ำในอาหารและคุณสมบัติทางเคมี

    • น้ำในอาหารและคุณสมบัติทางเคมีน้ำในอาหารและคุณสมบัติทางเคมี

    Lab Food Carbohydrates

    • การหาปริมาณน้ำตาลรีดิวซ์ในตัวอย่างอาหารโดยวิธี Somogyi-Nelson การหาปริมาณน้ำตาลรีดิวซ์ในตัวอย่างอาหารโดยวิธี Somogyi-Nelson
    • Standard curve of glucoseStandard curve of glucose
    • คำถามที่ต้องนำเสนอ_อ.วรนุช Lab 2&3คำถามที่ต้องนำเสนอ_อ.วรนุช Lab 2&3
    • เพิ่มข้อมูลการนำเสนอ อ.ศุภวรรณเพิ่มข้อมูลการนำเสนอ อ.ศุภวรรณ
    • เฉลยแบบฝึกหัด Lab food carbohydrateเฉลยแบบฝึกหัด Lab food carbohydrate

    Lipids in Food

    • Lipids in Foods (pdf)Lipids in Foods (pdf)
    • Lab Emulsion & Lipid oxidationLab Emulsion & Lipid oxidation
    • Quiz Lipids in Food via KahootQuiz Lipids in Food via Kahoot

    Protein in Foods

    • Protein chemistry & DenaturationProtein chemistry & Denaturation
    • Food proteins from animals & plantsFood proteins from animals & plants
    • Functional Properties of Proteins in FoodsFunctional Properties of Proteins in Foods
    • Foaming Properties of Egg WhitesFoaming Properties of Egg Whites
    • Quiz - Foaming Properties of Egg WhitesQuiz - Foaming Properties of Egg Whites
    • Science: What is Gluten? by America's Test Kitchen:Science: What is Gluten? by America's Test Kitchen:
    • Food Proteins : Nutritive value Food Proteins : Nutritive value

    トピック 6

    トピック 7

    トピック 8

    About the Instructor

    Picture of รัชฎา ตั้งวงค์ไชย
    • 0 Students
    • 3 Courses

    รัชฎา ตั้งวงค์ไชย

    ratchada

    รัชฎา ตั้งวงค์ไชย
    Show More >>

    登録オプション

    TE033100 :: เคมีอาหาร

    • Teacher: รัชฎา ตั้งวงค์ไชย
    • Teacher: ผู้ช่วยศาสตราจารย์ศุภวรรณ ถาวรชินสมบัติ
    • Teacher: ปฏิมากร
    • Teacher: วรนุช ศรีเจษฎารักข์
    Skill Level: Beginner
    このコースにゲストはアクセスできません。ログインしてください。
    Price FREE
    Enrol Now
    Last Updated On 2020年 07月 1日
    • 18 Downloadable Resources

      Course Features

    • Lectures9
    • Quizzes2
    • Start Date2020年 07月 1日
    • Skill level Beginner
    • Language English
    • Assessments Yes

    Tags

    No Tags.

    Follow Us

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • 日本語 ‎(ja)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    あなたは現在ゲストアクセスを利用しています (ログイン)
    データ保持概要
    モバイルアプリを取得する
    ポリシー