KKU e-Learning
サイドパネル
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
日本語 (ja)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
検索
閉じる
検索
検索入力に切り替える
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
TE037892 :: สัมมนาทางเทคโนโลยีการอาหาร 2
Home
カレンダー
メインコンテンツへスキップする
TE037892 :: FOOD TECHNOLOGY SEMINAR 2
Home
コース
Science & Technology
Technology
Food Technology
TE037892 :: สัมมนาทางเทคโนโลยีการอาหาร 2
登録オプション
Course Overview
คำอธิบายรายวิชา(ไทย) : การนำเสนอรายงานความก้าวหน้าผลงานวิทยานิพนธ์ของนักศึกษาและการมี ส่วนร่วมวิจารณ์
คำอธิบายรายวิชา(อังกฤษ) : Presentation on progression of the student’s thesis and participation in discussion
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2020年 07月 30日
1 Downloadable Resource
Course Content
Start Date: 20/07/30
Category:
Food Technology
一般
Announcements
ข้อแนะนำ ควรมีปริมาณและคุณภาพของงานใน Thesis proposal ตั้งแต่ 80%
จุดประสงค์รายวิชาและตารางเรียน
กำหนดการเรียนและแบบฟอร์มที่เกี่ยวข้อง
トピック 2
トピック 3
トピック 4
トピック 5
About the Instructor
55 Students
16 Courses
อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
arayaa
อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
登録オプション
TE037892 :: FOOD TECHNOLOGY SEMINAR 2
คำอธิบายรายวิชา(ไทย) : การนำเสนอรายงานความก้าวหน้าผลงานวิทยานิพนธ์ของนักศึกษาและการมี ส่วนร่วมวิจารณ์
คำอธิบายรายวิชา(อังกฤษ) : Presentation on progression of the student’s thesis and participation in discussion
Teacher:
ผู้ช่วยศาสตราจารย์อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
Skill Level
:
Beginner
このコースにゲストはアクセスできません。ログインしてください。
続ける
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2020年 07月 30日
1 Downloadable Resource
Course Features
Lectures
6
Start Date
2020年 07月 30日
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.