KKU e-Learning
サイドパネル
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
日本語 (ja)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
検索
閉じる
検索
検索入力に切り替える
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
TE037101 :: Research Methodology in Food Technology and Innovation
Home
カレンダー
メインコンテンツへスキップする
TE037101 :: ระเบียบวิธีวิจัยทางเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม (1/68)
Home
コース
Science & Technology
Technology
Food Technology
TE037101 :: Research Methodology in Food Technology and Innovation
登録オプション
Course Overview
ระเบียบวิธีวิจัยทางด้านเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2025年 12月 4日
13 Students Enrolled
50 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 20/08/2
Category:
Food Technology
一般
ข่าวและประกาศ
Course syllabus
Course syllabus 2023
course syllabus 2024
Course syllabus 2025
มคอ 3 2567
มคอ 3 2568
มคอ 5 2568
สัดส่วนคะแนนและเกณฑ์
MT Exam 2024
FN Exam
Evaluation mode 2024
Coursesyllabus 2025 (เทอม2)
Chapter 1
>>> Proposal practice (score =1)
Inter student proposal
Thai_student proposal
Chapter 1
Checking list of research proposal
Self-study and etc.
Other link for self-study
Tip for research proposal
>>> proposal practice (score =1) PJ proposal
Chapter 1: Research project establishment, research project writing and report
เกณฑ์การประเมินโครงการ
เกณฑ์การพิจารณาโครงการ
เทคนิคการเขียนข้อเสนอโครงการ
Chapter 5 : เทคนิคการวิเคราะห์ตัวแปรหลายตัวและการประยุกต์ใช้การวิจัย
Chapter 5 Multivariate Analysis
ตัวอย่างการวิเคราะห์สถิติด้วยเทคนิค Correspondence Analysis
การใช้โปรแกรมในการวิเคราะห์ CA ด้วย SPSS
ข้อมูลดิบ
Principle Component Analysis
FA
MVA
PCA concept
MVA practise
Factor analysis-PCA
PCA software programm
PCA concept-Thai ver.
>>> MVA Practices (score =1)
Chapter 2 : Tool and data collections method, and sampling design
>>> Data type practice (score =1)
Ranking platform
ประชากรและการสุ่ม
Data type
Stat book
stat book
Stat Table
Cluster Analysis
Eng Theory
Thai Theory
Paper 1
Paper 2
>> Exercise CA ( score =1)
data spss
output spss
data excel
Linear regression practise
data regression
data
excel
About the Instructor
804 Students
28 Courses
อัมพร แซ่เอียว
sampor
อัมพร แซ่เอียว
Interested In:
Food Product Development
Marketing Research
Sensory Evaluation of Food
登録オプション
TE037101 :: ระเบียบวิธีวิจัยทางเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม (1/68)
ระเบียบวิธีวิจัยทางด้านเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม
Teacher:
ผศ.อัมพร แซ่เอียว
Skill Level
:
Beginner
このコースにゲストはアクセスできません。ログインしてください。
続ける
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2025年 12月 4日
13 Students Enrolled
50 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
9
Start Date
2020年 08月 2日
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.