KKU e-Learning
Bảng điều khiển cạnh
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
Vietnamese (vi)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Tìm kiếm
Đóng
Tìm kiếm
Chuyển đổi chọn tìm kiếm
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
TE037101 :: Research Methodology in Food Technology and Innovation
Trang chủ
Lịch
Chuyển tới nội dung chính
TE037101 :: ระเบียบวิธีวิจัยทางเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม (1/68)
Trang chủ
Khoá học
Science & Technology
Technology
Food Technology
TE037101 :: Research Methodology in Food Technology and Innovation
Các tùy biến ghi danh
Course Overview
ระเบียบวิธีวิจัยทางด้านเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 4 December 2025
13 Students Enrolled
50 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 2/08/20
Category:
Food Technology
Chung
ข่าวและประกาศ
Course syllabus
Course syllabus 2023
course syllabus 2024
Course syllabus 2025
มคอ 3 2567
มคอ 3 2568
มคอ 5 2568
สัดส่วนคะแนนและเกณฑ์
MT Exam 2024
FN Exam
Evaluation mode 2024
Coursesyllabus 2025 (เทอม2)
Chapter 1
>>> Proposal practice (score =1)
Inter student proposal
Thai_student proposal
Chapter 1
Checking list of research proposal
Self-study and etc.
Other link for self-study
Tip for research proposal
>>> proposal practice (score =1) PJ proposal
Chapter 1: Research project establishment, research project writing and report
เกณฑ์การประเมินโครงการ
เกณฑ์การพิจารณาโครงการ
เทคนิคการเขียนข้อเสนอโครงการ
Chapter 5 : เทคนิคการวิเคราะห์ตัวแปรหลายตัวและการประยุกต์ใช้การวิจัย
Chapter 5 Multivariate Analysis
ตัวอย่างการวิเคราะห์สถิติด้วยเทคนิค Correspondence Analysis
การใช้โปรแกรมในการวิเคราะห์ CA ด้วย SPSS
ข้อมูลดิบ
Principle Component Analysis
FA
MVA
PCA concept
MVA practise
Factor analysis-PCA
PCA software programm
PCA concept-Thai ver.
>>> MVA Practices (score =1)
Chapter 2 : Tool and data collections method, and sampling design
>>> Data type practice (score =1)
Ranking platform
ประชากรและการสุ่ม
Data type
Stat book
stat book
Stat Table
Cluster Analysis
Eng Theory
Thai Theory
Paper 1
Paper 2
>> Exercise CA ( score =1)
data spss
output spss
data excel
Linear regression practise
data regression
data
excel
About the Instructor
804 Students
28 Courses
อัมพร แซ่เอียว
sampor
อัมพร แซ่เอียว
Interested In:
Food Product Development
Marketing Research
Sensory Evaluation of Food
Các tùy biến ghi danh
TE037101 :: ระเบียบวิธีวิจัยทางเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม (1/68)
ระเบียบวิธีวิจัยทางด้านเทคโนโลยีอาหารและนวัตกรรม
Teacher:
ผศ.อัมพร แซ่เอียว
Skill Level
:
Beginner
Khách không thể truy cập khóa học này, làm ơn đăng nhập.
Tiếp tục
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 4 December 2025
13 Students Enrolled
50 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
9
Start Date
2 Aug 2020
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.