KKU e-Learning
ဘေးဖက် panel/ ဘေးဘောင်များ
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
ဗမာစာ (my)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
ရှာဖွေမည်
ပိတ်ရန်
ရှာဖွေမည်
ရှာဖွေမှု စာသားရွေးချယ်ပါ
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
Food Technology
Home
Calendar
ပင်မစာမျက်နှာထိ ကျော်မည်
930305 INTRODUCTION OF FOOD PRESERVATION
Home
သင်ရိုး/သင်တန်းများ
Nongkai Campus
Food Technology and Innovation
Food Technology
စာရင်းပေးသွင်းမှုဆိုင်ရာ ရွေးချယ်စရာများ
Course Overview
Introduction to Food Preservation;
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 24 April 2023
67 Students Enrolled
20 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 13/05/21
Category:
Food Technology and Innovation
General
กระดานข่าว
Online class room
Student's list
Syllabus
เค้าโครงรายวิชา
สาเหตุของการเสื่อมเสียอาหาร
การเสื่อมเสียของอาหาร
การเตรียมวัตถุดิบอาหาร
การเตรียมวัตถุดิบ
การถนอมอาหารด้วยความร้อน
การใช้ความร้อนในการแปรรูปอาหาร
การถนอมอาหารด้วยความเย็น
การใช้ความเย็นในการแปรรูปอาหาร
การถนอมอาหารด้วยการทำแห้ง การถนอมอาหารด้วยน้ำตาลและสารเคมี
เอกสารประกอบการสอน
ใบงานการถนอมอาหารด้วยการทำแห้ง การถนอมอาหารด้วยน้ำตาลและสารเคมี
การถนอมอาหารด้วยการหมักดอง
Clip VDO1
Clip VDO2
Clip VDO3
Clip VDO4
Quiz การถนอมอาหาร
เอกสารประกอบการเรียนรู้ "การหมักดองอาหาร"
บรรจุภัณฑ์และการเก็บรักษาอาหาร
บรรจุภัณฑ์และการเก็บรักษา
การสร้างสรรค์ผลิตภัณฑ์และการนำเสนอ
แบบฟอร์มของผลิตภัณฑ์
ลิงค์ส่งรายละเอียดผลิตภัณฑ์
ข้อสอบ Final_Online Examation
ข้อสอบ Final_930305_2565
ประกาศคะแนน Final
About the Instructor
368 Students
20 Courses
ณชยุต จันท์โชติกุล
nachayut
ณชยุต จันท์โชติกุล
Show More >>
စာရင်းပေးသွင်းမှုဆိုင်ရာ ရွေးချယ်စရာများ
930305 INTRODUCTION OF FOOD PRESERVATION
Introduction to Food Preservation;
Teacher:
อ.ณชยุต จันท์โชติกุล
Teacher:
รศ.ณัฐจรีย์ จิรัคคกุล
Teacher:
รศ.บังอร เหมัง
Skill Level
:
Beginner
ဧည့်သည် သုံးစွဲသူများ ဤသင်ရိုး/သင်တန်းအား အသုံးမပြုနိုင်ပါ။ ကျေးဇူးပြု၍ လော့ဂ်အင်ပြုလုပ်ပါ။
ဆက်လက်၍
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 24 April 2023
67 Students Enrolled
20 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
11
Start Date
13 May 2021
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.