KKU e-Learning
停靠面板
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
简体中文 (zh_cn)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
搜索
关闭
搜索
切换搜索输入
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
TE027742
首页
日程管理
跳到主要内容
TE027742 :: Biotechnology in Food and Beverage Industries
首页
课程
Science & Technology
TE027742
选课选项
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2023年10月2日
13 Students Enrolled
16 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 23/10/2
Category:
Science & Technology
常规
Announcements
Course Syllabus (AY 2024)
Topic 1: Biotechnology in Food and Beverage Industries
Biotechnology in Food and Beverage Industries
Topic 2: Industrial Wastes Utilization
Industrial Waste Utilization
Topic 3: Detection of Microorganisms in Food
Biomerieux Culture Media
การตรวจสอบจุลินทรีย์ในอาหาร
Handout-2024
Handout
Topic 4: Modern Biotechnology in Food Industry
Handout: Modern Biotechnology in Food Industry
What is Biotechnology
Plant-based Food
Lab-grown Meat
Topic 5: Biosafety
Biosafety guidelines for modern biotechnology
แนวทางปฏิบัติเพื่อความปลอดภัยทางชีวภาพฯ 2565
เอกสารประกอบการอบรมความปลอดภัยและความมั่นคงทางชีวภาพ
Side: Biosafety
ฺตัวอย่าง BSL1 และ BSL2
About the Instructor
551 Students
17 Courses
ศิริพร ลุนพรม
sirilun
Show More >>
选课选项
TE027742 :: Biotechnology in Food and Beverage Industries
Teacher:
อ.ศิริพร ลุนพรม
Teacher:
รศ.อภิลักษณ์ สลักคำ
Skill Level
:
Beginner
访客不能访问此课程,请登录。
继续
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2023年10月2日
13 Students Enrolled
16 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
6
Start Date
2 Oct 2023
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.