KKU e-Learning
停靠面板
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
简体中文 (zh_cn)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
搜索
关闭
搜索
切换搜索输入
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
การพัฒนาการผลิตเอนไซม์
首页
日程管理
跳到主要内容
TE027 735 :: การพัฒนาการออกแบบกระบวนการสำหรับการผลิตเอนไซม์
首页
课程
Science & Technology
Technology
Biotechnology
การพัฒนาการผลิตเอนไซม์
选课选项
Course Overview
การออกแบบกระบวนการเพื่อเพิ่มประสิทธิภาพการผลิตเอนไซม์ในการพัฒนาวิธีคัดเลือกเอนไซม์ การประเมินสภาวะที่เหมาะสมต่อกระบวนการผลิตเอนไซม์ และการปรับปรุงคุณลักษณะของเอนไซม์
The process design to improve the efficiency and production of industrial enzymes in the recent development of enzyme screening, optimization of production process and modification of enzyme characterization
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2024年06月21日
Course Content
Start Date: 24/06/21
Category:
Biotechnology
常规
Announcements
主题 1
主题 2
主题 3
主题 4
主题 5
About the Instructor
743 Students
35 Courses
วีระ ปิยธีรวงศ์
weera
วีระ ปิยธีรวงศ์
选课选项
TE027 735 :: การพัฒนาการออกแบบกระบวนการสำหรับการผลิตเอนไซม์
การออกแบบกระบวนการเพื่อเพิ่มประสิทธิภาพการผลิตเอนไซม์ในการพัฒนาวิธีคัดเลือกเอนไซม์ การประเมินสภาวะที่เหมาะสมต่อกระบวนการผลิตเอนไซม์ และการปรับปรุงคุณลักษณะของเอนไซม์
The process design to improve the efficiency and production of industrial enzymes in the recent development of enzyme screening, optimization of production process and modification of enzyme characterization
Teacher:
รศ.วีระ ปิยธีรวงศ์
Skill Level
:
Beginner
访客不能访问此课程,请登录。
继续
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2024年06月21日
Course Features
Lectures
6
Start Date
21 Jun 2024
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.