black ribbon
  KKU e-Learning
  • Service Course
    Search for Courses Course Request
  • User manual
  • e-Learning Support
    Chat with admin Site and Privacy Policy
  • FAQs
  • 日本語 ‎(ja)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ ລາວ ‎(lo)‎ ဗမာစာ ‎(my)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
      閉じる
      検索入力に切り替える
    • KKU Login | Social Login
    Course Sections
    Course Specific Links
    Universal Links
    SC754304 :: Industrial Microbiology Laboratory (1/68)
    Home
    カレンダー
    メインコンテンツへスキップする

    SC754304 :: Industrial Microbiology Laboratory (1/68)

    1. Home
    2. コース
    3. Science & Technology
    4. Science
    5. ภาควิชาจุลชีววิทยา
    6. SC754304 :: Industrial Microbiology Laboratory (1/68)
    7. 登録オプション

    Course Overview

    Price FREE
    Enrol Now
    Last Updated On 2025年 06月 9日
    • 20 Students Enrolled
    • 5 Downloadable Resources

    Course Content

    • Start Date: 25/06/10
    • Category: ภาควิชาจุลชีววิทยา

    一般

    • AnnouncementsAnnouncements
    • 1 COURSE OUTLINE SC754304 Indust. Micro. Lab. 1-25681 COURSE OUTLINE SC754304 Indust. Micro. Lab. 1-2568

    1. แนะนำรายวิชาและการเขียนรายงานการทดลอง

    • 01 SC754304  Intro Indust Lab 23-6-6801 SC754304 Intro Indust Lab 23-6-68

    การศึกษาการเจริญของจุลินทรีย์ในกระบวนการหมักแบบกะ (Microbial growth by batch fermentation)

    • 1 SC754304-  batch fed  รัตนภรณ์ ลีสิงห์1 SC754304- batch fed รัตนภรณ์ ลีสิงห์
    • PPT SC754304 Indust Micro Lab-batch -2568PPT SC754304 Indust Micro Lab-batch -2568
    • PPT SC754304 Indust Micro Lab fed-batch 2568PPT SC754304 Indust Micro Lab fed-batch 2568

    การศึกษาการเจริญของจุลินทรีย์ในกระบวนการหมักแบบกะป้อน (Microbial growth by fed-batch fermentation)

    การผลิตโปรตีนเซลล์เดียว (Single cell protein production)

    การผลิตอาหารหมักดองระดับอุตสาหกรรมบางชนิด (Fermented food production)

    การผลิตกรดอะมิโน (Amino acid production)

    การผลิตเครื่องดื่มแอลกอฮอล์ (Alcoholic beverage production)

    การผลิตกรดอินทรีย์ (Organic acid production)

    การผลิตสารปฏิชีวนะ (Antibiotics production)

    การตรึงเซลล์และเอนไซม์ (Cell and enzyme immobilization)

    การผลิตเอนไซม์จากจุลินทรีย์ (Microbial enzyme production)

    About the Instructor

    Picture of พลสัณห์ มหาขันธ์
    • 8733 Students
    • 42 Courses

    พลสัณห์ มหาขันธ์

    polson

    พลสัณห์ มหาขันธ์
    Show More >>

    登録オプション

    SC754304 :: Industrial Microbiology Laboratory (1/68)

    • Manager: ผศ.พลสัณห์ มหาขันธ์
    • Teacher: รศ.รัตนภรณ์ ลีสิงห์
    • Teacher: รศ.สุรศักดิ์ ศิริพรอดุลศิลป์
    • Teacher: รศ.จุฑาพร แสวงแก้ว
    Skill Level: Beginner
    このコースにゲストはアクセスできません。ログインしてください。
    Price FREE
    Enrol Now
    Last Updated On 2025年 06月 9日
    • 20 Students Enrolled
    • 5 Downloadable Resources

      Course Features

    • Lectures12
    • Start Date2025年 06月 10日
    • Skill level Beginner
    • Language English
    • Assessments Yes

    Tags

    No Tags.

    Follow Us

    • Service Course
      • Search for Courses
      • Course Request
    • User manual
    • e-Learning Support
      • Chat with admin
      • Site and Privacy Policy
    • FAQs
    • 日本語 ‎(ja)‎
      • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
      • English ‎(en)‎
      • Español - Internacional ‎(es)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Thai ‎(th)‎
      • Vietnamese ‎(vi)‎
      • ລາວ ‎(lo)‎
      • ဗမာစာ ‎(my)‎
      • 한국어 ‎(ko)‎
      • 日本語 ‎(ja)‎
      • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    あなたは現在ゲストアクセスを利用しています (ログイン)
    データ保持概要
    モバイルアプリを取得する
    ポリシー