KKU e-Learning
Panel samping
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
Bahasa Indonesia (id)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Cari
Tutup
Cari
Alihkan input pencarian
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
IS 133 503-2568
Beranda
Kalender
Lewati ke konten utama
IS133503 :: การวิเคราะห์และประเมินคุณภาพอาหาร (2/68)
Beranda
Kursus
Nongkai Campus
Food Technology and Innovation
IS 133 503-2568
Pilihan pendaftaran
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 17 November 2025
8 Students Enrolled
7 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 14/11/25
Category:
Food Technology and Innovation
Umum
Announcements
Course Syllabus
Course Syllabus
Aj บังอร
หลักการวิเคราะห์วัตถุดิบและผลิตภัณฑ์ทาง
ทดสอบหลังเรียน การวิเคราะห์และประเมินผลิตภัณฑ์อาหาร
กรณีศึกษา การใช้จรรยาบรรณในวิชาชีพที่เหมาะสม
Bagian 4
หลักการวิเคราะห์และประเมินคุณภาพอาหาร
หลักการวิเคราะห์และประเมินผลิตภัณฑ์อาหาร pdf
Aj นิภาพร
Moisture Content
เอกสารประกอบการเรียน
ใบงาน Moisture Content
เฉลยใบงาน
Aj กฤษดา
About the Instructor
72 Students
6 Courses
กฤษดา ค้าเจริญ
3410102501221
กฤษดา ค้าเจริญ
Show More >>
Pilihan pendaftaran
IS133503 :: การวิเคราะห์และประเมินคุณภาพอาหาร (2/68)
Teacher:
กฤษดา ค้าเจริญ
Teacher:
รศ.นิภาพร ทวีจันทร์
Teacher:
รศ.บังอร เหมัง
Skill Level
:
Beginner
Tamu tidak dapat mengakses kursus ini, sila masuk dengan akun Anda.
Lanjutkan
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 17 November 2025
8 Students Enrolled
7 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
8
Start Date
14 Nov 2025
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.