KKU e-Learning
サイドパネル
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
日本語 (ja)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
検索
閉じる
検索
検索入力に切り替える
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
IS 133 503-2568
Home
カレンダー
メインコンテンツへスキップする
IS133503 :: การวิเคราะห์และประเมินคุณภาพอาหาร (2/68)
Home
コース
Nongkai Campus
Food Technology and Innovation
IS 133 503-2568
登録オプション
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2025年 11月 17日
8 Students Enrolled
7 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 25/11/14
Category:
Food Technology and Innovation
General
Announcements
Course Syllabus
Course Syllabus
Aj บังอร
หลักการวิเคราะห์วัตถุดิบและผลิตภัณฑ์ทาง
ทดสอบหลังเรียน การวิเคราะห์และประเมินผลิตภัณฑ์อาหาร
กรณีศึกษา การใช้จรรยาบรรณในวิชาชีพที่เหมาะสม
Section 4
หลักการวิเคราะห์และประเมินคุณภาพอาหาร
หลักการวิเคราะห์และประเมินผลิตภัณฑ์อาหาร pdf
Aj นิภาพร
Moisture Content
เอกสารประกอบการเรียน
ใบงาน Moisture Content
เฉลยใบงาน
Aj กฤษดา
About the Instructor
72 Students
6 Courses
กฤษดา ค้าเจริญ
3410102501221
กฤษดา ค้าเจริญ
Show More >>
登録オプション
IS133503 :: การวิเคราะห์และประเมินคุณภาพอาหาร (2/68)
Teacher:
กฤษดา ค้าเจริญ
Teacher:
รศ.นิภาพร ทวีจันทร์
Teacher:
รศ.บังอร เหมัง
Skill Level
:
Beginner
このコースにゲストはアクセスできません。ログインしてください。
続ける
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2025年 11月 17日
8 Students Enrolled
7 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
8
Start Date
2025年 11月 14日
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.