KKU e-Learning
Bảng điều khiển cạnh
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
Vietnamese (vi)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Tìm kiếm
Đóng
Tìm kiếm
Chuyển đổi chọn tìm kiếm
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
IS133504-68
Trang chủ
Lịch
Chuyển tới nội dung chính
IS133504 :: การฝึกทักษะด้านการควบคุมคุณภาพอาหาร (2/68)
Trang chủ
Khoá học
Nongkai Campus
Food Technology and Innovation
IS133504-68
Các tùy biến ghi danh
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 17 November 2025
8 Students Enrolled
5 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 14/11/25
Category:
Food Technology and Innovation
General
Announcements
Course Syllabus
Course syllabus
Aj บังอร
กล่องส่งงาน อ บังอร
ส่งงานครั้งที่ 1
Section 4
Aj นิภาพร
Lab 1 Moisture Content
THINK PAIR SHARE + BANSHO
Lab 1 Moisture Content
รายงานฉบับย่อ
Aj กฤษดา
Section 8
About the Instructor
72 Students
6 Courses
กฤษดา ค้าเจริญ
3410102501221
กฤษดา ค้าเจริญ
Show More >>
Các tùy biến ghi danh
IS133504 :: การฝึกทักษะด้านการควบคุมคุณภาพอาหาร (2/68)
Teacher:
กฤษดา ค้าเจริญ
Teacher:
รศ.นิภาพร ทวีจันทร์
Teacher:
รศ.บังอร เหมัง
Skill Level
:
Beginner
Khách không thể truy cập khóa học này, làm ơn đăng nhập.
Tiếp tục
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 17 November 2025
8 Students Enrolled
5 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
9
Start Date
14 Nov 2025
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.