KKU e-Learning
Side panel
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
Thai (th)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
ค้นหา
ปิด
ค้นหา
Toggle search input
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
Research methodology for PhD
หน้าหลัก
ปฏิทิน
ข้ามไปที่เนื้อหาหลัก
TE039101 :: Research Methodology in Food Technology (2/68)
หน้าหลัก
รายวิชาทั้งหมด
สาขาวิชาวิทยาศาสตร์เทคโนโลยี
คณะเทคโนโลยี
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Research methodology for PhD
Enrolment options
Course Overview
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 11 December 2025
1 Student Enrolled
Course Content
Start Date: 11/12/25
Category:
ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
General
Announcements
หัวข้อ 1
หัวข้อ 2
หัวข้อ 3
หัวข้อ 4
หัวข้อ 5
About the Instructor
804 Students
28 Courses
อัมพร แซ่เอียว
sampor
อัมพร แซ่เอียว
Interested In:
Food Product Development
Marketing Research
Sensory Evaluation of Food
Enrolment options
TE039101 :: Research Methodology in Food Technology (2/68)
Teacher:
ผศ.อัมพร แซ่เอียว
Skill Level
:
Beginner
Guests cannot access this course. Please log in.
ขั้นต่อไป
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 11 December 2025
1 Student Enrolled
Course Features
Lectures
6
Start Date
11 Dec 2025
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.