KKU e-Learning
Side panel
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Chat with admin
Site and Privacy Policy
FAQs
English (en)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Search
Close
Search
Toggle search input
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
Food Processing 2 Lab
Home
Calendar
Skip to main content
SE133306: Food Processing 2 Lab.
Home
Courses
Nongkai Campus
Food Technology and Innovation
Food Processing 2 Lab
Enrolment options
Course Overview
ปฏิบัติการเกี่ยวกับเนื้อหาในวิชา
SE133 305
การแปรรูปอาหาร
2 (Food Processing II)
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2 December 2021
17 Students Enrolled
13 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 2/12/21
Category:
Food Technology and Innovation
General
Announcements
course syllabus
ปฏิบัติการแปรรูปอาหาร 2
การแปรรูปด้วยความร้อน 1
ส่งรายงานปฏิบัติการที่ 1 การแปรรูปด้วยความร้อน (นึ่ง ทอด ไมโครเวฟ)
การแปรรูปด้วยความร้อน 2
แปรรูปความร้อน 2 (น้ำกระเจี๊ยบ กับ แกงมะระ)
การแปรรูปด้วยความเย็น
ปฏิบัติการใช้ความเย็น
การทำเข้มข้น
การทำเข้นข้นด้วยวิธี Freez concentration และ Evaporation
การทำแห้ง ด้วย Spray dry Tray dry และ Vacuum dry
การทำแห้งวิธีการต่างๆ
การหมักดอง
ส่งรายงาน
การใช้สารเคมี
ส่งรายงาน
การตรวจคุณภาพกระป๋อง
ส่งรายงาน
ออสโมติก ดีไฮเดรชั่น
ส่งรายงาน
การทำแห้ง
ส่งรายงาน
ดูงาน
ส่งรายงาน
About the Instructor
368 Students
20 Courses
ณชยุต จันท์โชติกุล
nachayut
ณชยุต จันท์โชติกุล
Show More >>
Enrolment options
SE133306: Food Processing 2 Lab.
ปฏิบัติการเกี่ยวกับเนื้อหาในวิชา
SE133 305
การแปรรูปอาหาร
2 (Food Processing II)
Teacher:
อ.ณชยุต จันท์โชติกุล
Teacher:
รศ.ณัฐจรีย์ จิรัคคกุล
Skill Level
:
Beginner
Guests cannot access this course. Please log in.
Continue
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 2 December 2021
17 Students Enrolled
13 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
12
Start Date
2 Dec 2021
Skill level
Beginner
Language
English
Assessments
Yes
Tags
No Tags.