KKU e-Learning
Side panel
Service Course
Search for Courses
Course Request
User manual
e-Learning Support
Contact Us
Site and Privacy Policy
English (en)
Bahasa Indonesia (id)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
ລາວ (lo)
ဗမာစာ (my)
한국어 (ko)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
Search
Close
Search
Toggle search input
KKU Login
|
Social Login
Course Sections
Course Specific Links
Universal Links
317433 Food Micro
Home
Calendar
Skip to main content
317433 :: FOOD AND DAIRY MICROBIOLOGY
Home
Courses
Science & Technology
Science
ภาควิชาจุลชีววิทยา
317433 Food Micro
Enrolment options
Course Overview
จุลชีววิทยาทางอาหารและนม
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 7 January 2019
4 Students Enrolled
8 Downloadable Resources
Course Content
Start Date: 8/01/19
Category:
ภาควิชาจุลชีววิทยา
General
selected topics
ประกาศ มข แนวทางปฏิบัติในการสอบแบบอิเล็กทรอนิกส์
เอกสารประกอบการสอน
course outline
สื่ออื่นๆ
กิจกรรมอื่นๆ
15] Food preservation by microorganism and fermented foods (2 h); [16] Microbiology of meat and meat products (1 h)
Food preservation by microorganism and fermented food
Microbiology of meat and meat products
ประกาศ การสอบปลายภาค วันที่ 13 เมษายน 2563 เวลา 17.00น
ข้อสอบ ผศ.ดร.จุฑาพร 21 คะแนน
Seafood and GMF
ข้อสอบ ผศ.ดร.ชีวาพัฒน์ 21 คะแนน
ข้อสอบ final อ.ชีวาพัฒน์
ข้อสอบ รศ.ดร.เสาวนิต 63 คะแนน
Functional Foods 21 คะแนน
Food borne diseases อัตนัย 29 คะแนน
Food borne diseases ปรนัย 13 คะแนน
About the Instructor
1420 Students
18 Courses
เสาวนิต ทองพิมพ์
saoton
เสาวนิต ทองพิมพ์
Show More >>
Enrolment options
317433 :: FOOD AND DAIRY MICROBIOLOGY
จุลชีววิทยาทางอาหารและนม
Manager:
ผศ.พลสัณห์ มหาขันธ์
Teacher:
รองศาสตราจารย์เสาวนิต ทองพิมพ์
Teacher:
รศ.ธีรศักดิ์ สมดี
Teacher:
รศ.ชีวาพัฒน์ แซ่จึง
Teacher:
รศ.จุฑาพร แสวงแก้ว
Skill Level
:
Beginner
Self enrolment (Student)
Guests cannot access this course. Please log in.
Continue
Price
FREE
Enrol Now
Last Updated On 7 January 2019
4 Students Enrolled
8 Downloadable Resources
Course Features
Lectures
9
Start Date
8 Jan 2019
Skill level
Beginner
Language
English
Tags
No Tags.